
Kategorier
Lallemand


LalBrew Abbaye Belgian Ale Yeast 500g (Tilbud, best før 01/23)
LalBrew Abbaye er en belgisk gjærstamme for øl med lav til høy alkohol, og produserer krydder og fruktighet som er typisk for belgisk og trappist øl. Utmerket til blant annet Belgian White, Belgian Blonde, Belgian Golden, Dubbel, Tripel, og Quadrupels.
- Kjøp
- Les mer

LalBrew BRY-97 American West Coast Ale 500g (Best før 05/2023)
BRY-97 er en American West Coast ale gjærstamme utvalgt av Siebel Institute Culture Collection på grunn av sin evne til å produsere høy-kvalitets ales. En nøytral gjær som flokkulerer godt, og passer flott til en lang rekke American style ales.
- Kjøp
- Les mer

LalBrew CBC-1 Cask & Bottle Conditioning Yeast 500g
CBC-1 er spesifikt valgt fra Lallemand Yeast Culture Collection sine refermenterings-egenskaper og er anbefalt for karbonering på flaske og cask. CBC-1 er effektivt på grunn av høy toleranse mot alkohol og trykk, og avgir ingen smak.
- Kjøp
- Les mer

LalBrew Diamond Lager Yeast 500g
Diamond Lager er en tysk gjærstamme for lager, med utmerket gjæringsytelse og evne til å produsere rene og autentiske lagerøl av fineste kvalitet.
- Kjøp
- Les mer

LalBrew Farmhouse - Hybrid Saison-Style Yeast 500g
LalBrew Farmhouse fra Lallemand er en ikke-diastatisk hybrid som er valgt for å produsere tradisjonelle farmhouse og saisons. Gjæren er resultatet av forsknings- og utviklingsarbeidet til Renaissance Yeast i Vancouver BC, Canada.

LalBrew Köln - Kölsch Style Yeast 500g
Köln er ideell for brygging av tradisjonell øl i Kölsch-stil og andre nøytrale øl. Den nøytrale karakteren av denne gjærstammen fremhever delikate humlearomaer mens de gir subtile, fruktige estere.
- Kjøp
- Les mer

LalBrew London English Ale Yeast 500g
London fra Lallemand er en ekte engelsk ale-stamme som presenterer pålitelig gjæringsytelse og moderat esterproduksjon som lar smaker og aromaer av malt og humle skinne gjennom.
- Kjøp
- Les mer

LalBrew Munich Classic 500g
LalBrew Munich Classic er en bayersk hveteølstamme som korrekt uttrykker den krydrete aromaprofilen som er typisk for tyske hveteøl.
- Kjøp
- Les mer

LalBrew New England 500g
LalBrew New England er en American East Coast ale gjærstamme, som gir fremtredende og fruktig smak og aroma av humlen. Populær til East Coast ales, som for eksempel New England IPA (NEIPA).
- Kjøp
- Les mer

LalBrew Nottingham Ale 500g
Nottingham Ale fra Lallemand er en anvendelig gjærstamme for engelsk ale. Populær til Pale Ales, Ambers, Porters, Stouts og Barleywines, og kan også brukes til Golden Ale, IPA, Imperial Stout, med flere.
- Kjøp
- Les mer

LalBrew Verdant IPA 500g
Verdant IPA er utvalgt i samarbeid med Verdant Brewing Co. (UK), og etterlater fremtredende toner av aprikos og undertoner av tropisk frukt og sitrus. Gir en balansert maltprofil med noe mer kropp enn en typisk amerikansk IPA-gjærstamme.
- Kjøp
- Les mer

LalBrew Voss Kveik Ale Yeast 500g
Lallemand Voss kveik fra Sigmund Gjernes, norsk tradisjonsgjær i tørrform. Voss kan brukes på temperaturer mellom 25-40°C, med optimalt område på 35-40°C. Full utgjæring oppnås i løpet av 2-3 dager innenfor dette temperaturintervallet.
- Kjøp
- Les mer

WildBrew Philly Sour 500g
Philly Sour fra Lallemand er en unik art av Lachancea, som produserer moderate mengder melkesyre i tillegg til etanol i ett enkelt fermenteringstrinn. Et godt valg for surøl med forfriskende surhet og aroma av steinfrukt, rødt eple og fersken.

WildBrew Sour Pitch 250g
WildBrew Sour Pitch fra Lallemand er en melkesyrebakterie i tørr form for brygging av en rekke typer surøl. Produserer en ren og balansert smak av citrus, og egner seg godt til ulike typer syrningsteknikker, som for eksempel kettle sour.
- Kjøp
- Les mer

Lalvin EC-1118 Champagne 500g
Gjærstamme isolert i Champagne, og validert av Comité Interprofessionnel du Vin de Champagne. En utmerket gjær til cider, musserende viner og fruktviner. Evne til å gjære ved lave temperaturer, flokkulerer godt, og utmerket alkoholtoleranse.
- Kjøp
- Les mer